By Daan

Tijd voor jezelf.

Je hebt wel eens van die dagen dat je zó druk bezig bent. Je zit constant in je hoofd en je lichaam zit vol spanning. Je bent bezig met werk, sport en leuke dingen maar echt tijd en ruimte voor ontspannen is er niet. Op het moment dat je dát voelt, kom je By Daan.

Voor By Daan hebben we in een ontspannen stijl een flyer, ansichtkaartjes en een stempelkaart ontworpen. We laten de dromenvanger uit het logo steeds terugkomen als herkenning. De ansichtkaartjes hebben een inspirerende tekst en zijn leuk om weg te geven.

Resultaat:
– Veel ontspannen massages.
– Olie overal.
– Rust in je lijf.
– Het gevoel van even een uurtje op vakantie zijn..

studio_si_design_by_daan_kaarten_1
studio_si_design_by_daan_afsprakenkaart
studio_si_design_by_daan_flyer_2
studio_si_design_by_daan_flyer_1

Net zo enthousiast als wij?

Wij zijn namelijk super enthousiast over dit project. Bent u opzoek naar een grafisch product? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Mailen mag naar info@studiosidesign.com. Wilt u meer van ons werk zien? Bekijk hieronder één van onze andere projecten.

Meer projecten.

studio_si_design_logo

Studio Si. Design
Alphen a/d Rijn
info@studiosidesign.com

Wij, Sanne Rietdijk en Ilze van Aalst, vormen samen Studio Si. Design, een jong en enthousiast ontwerpbureau gevestigd in de regio Alphen aan den Rijn.