Cesar Oefentherapie

Klachtenvrij op eigen kracht.

Inderdaad, dat is iets wat iedereen wel zou willen.Geen fysieke klachten, pijn bij bewegen, spanning of slaapproblemen. Lekker kunnen bewegen en doen waar je zelf zin in hebt. Maar hoe realiseer je dit als je dat dus niet kan?

Cesar oefentherapie staat bekend om het verhelpen van deze problemen. Doormiddel van het analyseren van bewegings- en houdingspatronen krijgen zij een totaalbeeld van jouw lichaam. Door oefening en training leren ze je jouw lichaam in balans te brengen en werken jullie samen aan een optimale houding en conditie. Oefentherapie helpt.

Wij hebben Cesar oefentherapie geholpen met het ontwerpen van een flyer. Deze is bedoeld om de klant te informeren over hetgeen wat Cesar precies doet en hoe ze dit aanpakken. Zo kan een patiënt zich voorbereiden over wat hun te wachten staat tijdens de behandelingen en kunnen ze de ervaring van andere patiënten lezen.

Daarnaast hebben we het ontwerp van de visitekaartjes en afsprakenkaartjes ook mogen doen. Deze staan in lijn met de flyer. Na een behandeling wordt de volgende afspraak in het afsprakenkaartje geschreven zodat de patiënt deze niet zal vergeten.

Resultaat:
– Veel klachtenvrije patiënten.
– Informatie over Cesar Oefentherapie verspreid in de regio.

studio_si_design_cecar_therapie_visitekaartje_1
studio_si_design_cecar_therapie_flyer_2
studio_si_design_cecar_therapie_flyer_1
studio_si_design_cecar_therapie_flyer_3
studio_si_design_cecar_therapie_flyer_4
studio_si_design_cecar_therapie_visitekaartje_2
studio_si_design_cecar_therapie_flyer_6
studio_si_design_cecar_therapie_flyer_5

Net zo enthousiast als wij?

Wij zijn namelijk super enthousiast over dit project. Bent u opzoek naar een grafisch product? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Mailen mag naar info@studiosidesign.com. Wilt u meer van ons werk zien? Bekijk hieronder één van onze andere projecten.

Meer projecten.

studio_si_design_logo

Studio Si. Design
Alphen a/d Rijn
info@studiosidesign.com

Wij, Sanne Rietdijk en Ilze van Aalst, vormen samen Studio Si. Design, een jong en enthousiast ontwerpbureau gevestigd in de regio Alphen aan den Rijn.