Geboortekaartjes

Klein maar bijzonder.

Het blijft toch speciaal als ouders een kindje op de wereld zetten. Bij elke geboorte wil je natuurlijk aan iedereen laten weten dat jouw kindje er eindelijk is. Het liefst wil je het van de daken schreeuwen omdat je zo blij bent, maar de traditionele manier is toch het versturen van een geboortekaartje.

Het maken van een geboortekaartje is iets erg persoonlijks, het is iets wat bij de ouders moet passen. Een lieve uitstraling of lekker stoer je kan er alle kanten mee op. Wij zorgen ervoor dat op het laatste moment de juiste gegevens en geboortedatum van het kindje in de kaart staan. Daarna sturen we het zo snel mogelijk naar de drukker.

Zo hebben wij al twee geboortekaartjes mogen ontwerpen. Een stoere versie voor een jongen genaamd Wolf. Daarvoor konden we het laten om een wolfje op de voorzijde te plaatsen. Het andere kaartje was voor een meisje genaamd Liselotte, wat een heerlijk zoet kaartje is geworden. Dit komt door de roze kleurtjes en de lieve illustraties.

Resultaat:
– Trotse papa’s en mama’s
– Prachtige kindjes

studio_si_design_geboortekaartjes_wolf_3
studio_si_design_geboortekaartjes_liselotte_3
studio_si_design_geboortekaartjes_wolf_1
studio_si_design_geboortekaartjes_wolf_4
studio_si_design_geboortekaartjes_wolf_liselotte_1
studio_si_design_geboortekaartjes_liselotte_2
studio_si_design_geboortekaartjes_wolf_2
studio_si_design_geboortekaartjes_liselotte_1

Net zo enthousiast als wij?

Wij zijn namelijk super enthousiast over dit project. Bent u opzoek naar een grafisch product? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Mailen mag naar info@studiosidesign.com. Wilt u meer van ons werk zien? Bekijk hieronder één van onze andere projecten.

Meer projecten.

studio_si_design_logo

Studio Si. Design
Alphen a/d Rijn
info@studiosidesign.com

Wij, Sanne Rietdijk en Ilze van Aalst, vormen samen Studio Si. Design, een jong en enthousiast ontwerpbureau gevestigd in de regio Alphen aan den Rijn.