Over Si.

Wij, Sanne Rietdijk en Ilze van Aalst, vormen samen Studio Si. Design, een jong en enthousiast ontwerpbureau gevestigd in de regio Alphen aan den Rijn. Wij zijn beide afgestudeerd als Grafisch Vormgevers aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Wij willen ons nu wagen aan een volgende stap.

Leergierig, doelgericht en veelzijdig is hoe je ons het beste kan omschrijven. Daarnaast staan we open voor elke opdracht en zien we alles als een leuke uitdaging. Iedere project pakken we op een originele en eigen manier aan zodat dit goed bij ons, maar vooral bij de klant past. Een persoonlijke touch is voor ons belangrijk. Zo komen we samen tot mooie eindresultaten van hoogwaardige kwaliteit.

Doordat we net zijn afgestudeerd hebben we een ongevormde stijl. Voor elke klant verzinnen wij iets fris en iets  eigens. Gelukkig werken wij met zijn tweeën, hierdoor blijven we veelzijdig en komen we steeds weer met nieuwe inzichten.

Onze naam Studio Si. Design staat voor ‘JA!’ zeggen tegen alle avonturen die bij ons passen en op ons pad komen. Het leukste van dit vak is om de wensen van de klant werkelijkheid te maken. En om hun te zien stralen als het werk gepresenteerd wordt. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk naar onze klanten toe. We zullen hun altijd blijven verrassen.

studio_si_design_geboortekaartjes_sanne

Sanne

Ik, Sanne Rietdijk, ben de letter ‘S’ van onze naam Si. Sinds juni 2019 ben ik afgestudeerd als Grafisch Vormgever. Met veel trots en enthousiasme werk ik aan elke opdracht die we binnen krijgen. Wij streven naar perfectie. Mijn specialiteit is het ontwerpen van drukwerk, huisstijlen en het bedenken van concepten.

studio_si_design_geboortekaartjes_ilze

Ilze

Ik, Ilze van Aalst, ben de letter ‘I’ van onze naam Si. Ook ik ben net zoals Sanne sinds juni 2019 afgestudeerd als Grafisch Vormgever. Ik ben gespecialiseerd in het maken van illustraties, het ontwerpen van social media posts en het ontwerpen van wordpress websites. Daarnaast zorg ik er voor dat elke opdracht met de juiste specificaties naar de drukker of de klant word gestuurd.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Bent u opzoek naar een grafisch product? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Mailen mag naar info@studiosidesign.com. Wilt u meer van ons werk zien? Bekijk hieronder één van onze andere projecten.

Meer projecten.

studio_si_design_logo

Studio Si. Design
Alphen a/d Rijn
info@studiosidesign.com

Wij, Sanne Rietdijk en Ilze van Aalst, vormen samen Studio Si. Design, een jong en enthousiast ontwerpbureau gevestigd in de regio Alphen aan den Rijn.