Rent a masterpiece

Prachtig bloemobject als eyecatcher.

Gek op bloemen en kunst, maar geen groene vingers, tijd en inspiratie om zelf een mooi stuk in elkaar te zetten? Daar heeft ‘Alexander Meesterbloembinder’ een oplossing voor gevonden. Hij is een nieuw concept begonnen genaamd; ‘Rent a masterpiece’.

Iedere maand of elk kwartaal verhuurt hij prachtige bloemobjecten die passen bij het interieur van uw huis of uw kantoor. Elk stuk is origineel, stijlvol en geïnspireerd op de seizoenen. Wij worden ontzettend vrolijk van zijn werk.

We hebben voor Alexander Meesterbloembinder een nieuw logo mogen ontwerpen. Aansluitend op dit logo hebben we ook een logo voor Rent a masterpiece gemaakt. Het logo is geïnspireerd op het Japanse thema waar Alexander gek op is. Het is sierlijk en past perfect bij de kunstwerken die hij maakt.

Daarnaast om het nieuwe concept te promoten ligt er een folder klaar bij hem in de winkel met ons ontwerp. Deze hebben we bewust rustig en chique gehouden zodat de bloemobjecten goed naar voren komen.

Resultaat:
– Veel vrolijke huishoudens.
– Elke maand prachtige bloemobjecten.
– Kantoren met een natuurlijke touch.
– Een andere kijk op de combinatie tussen bloemen en kunst.

studio_si_design_alexander_meesterbloembinder_logo_gevel
studio_si_design_alexander_meesterbloembinder_logo_flyer_4
studio_si_design_alexander_meesterbloembinder_logo_flyer_3
studio_si_design_alexander_meesterbloembinder_logo_flyer_2
studio_si_design_alexander_meesterbloembinder_logo_flyer_1
studio_si_design_alexander_meesterbloembinder_logo_bord
studio_si_design_alexander_meesterbloembinder_logo_flyer_5
studio_si_design_alexander_meesterbloembinder_logo_flyer_6

Net zo enthousiast als wij?

Wij zijn namelijk super enthousiast over dit project. Bent u opzoek naar een grafisch product? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Mailen mag naar info@studiosidesign.com. Wilt u meer van ons werk zien? Bekijk hieronder één van onze andere projecten.

Meer projecten.

studio_si_design_logo

Studio Si. Design
Alphen a/d Rijn
info@studiosidesign.com

Wij, Sanne Rietdijk en Ilze van Aalst, vormen samen Studio Si. Design, een jong en enthousiast ontwerpbureau gevestigd in de regio Alphen aan den Rijn.