Wet ‘n Wild Wakepark

Een spetterend NK.

Het was zonnig weer, de condities van het water waren perfect en de riders van het NK Cable wakeboard en wakeskate hadden er ontzettend veel zin in. Dit jaar vond het NK plaats in Alphen aan den Rijn bij Wet ’n Wild Wakepark aan de Zegerplas.

Tientallen wakeboarders lieten hun skills zien op het gevarieerde parcourt van Wet ’n Wild Wakepark. Door hulp van diverse sponsoren en vrijwilligers werd dit dé wedstrijd van het jaar. Iets waar iedereen zo lang voor had getraind.

Studio Si. Design heeft als trotse sponsor het een en ander mogen ontwerpen. Het begon allemaal bij de Save the date die razendsnel verspreidde via Facebook. Daarna hebben we de flyer, social posts om het park te presenteren, een plattegrond en het welbekende t-shirt mogen ontwerpen. We hebben alles in de relaxte en vrolijke sferen proberen te houden.

Één ding is zeker, het evenement was geslaagd.

Resultaat:
– Geslaagd evenement.
– Veel goede reacties op het t-shirt.
– Blije gezichten tijdens het NK.
– Trotse winnaars en organisatie.

studio_si_design_wet'n_wild_poster_03
studio_si_design_wet'n_wild_tshirt_blauw
studio_si_design_wet'n_wild_agenda_02
studio_si_design_wet'n_wild_agenda_03
studio_si_design_wet'n_wild_plattegrond_01
studio_si_design_wet'n_wild_obstakels_01
studio_si_design_wet'n_wild_tshirt_wit
studio_si_design_wet'n_wild_agenda_01

Net zo enthousiast als wij?

Wij zijn namelijk super enthousiast over dit project. Bent u opzoek naar een grafisch product? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Mailen mag naar info@studiosidesign.com. Wilt u meer van ons werk zien? Bekijk hieronder één van onze andere projecten.

Meer projecten.

studio_si_design_logo

Studio Si. Design
Alphen a/d Rijn
info@studiosidesign.com

Wij, Sanne Rietdijk en Ilze van Aalst, vormen samen Studio Si. Design, een jong en enthousiast ontwerpbureau gevestigd in de regio Alphen aan den Rijn.